Piet Simonsen. Født 1970, opvokset i Sverige og udlært som fotograf med udmærkelse
i   2001. Han har siden arbejdet som selvstændig fotograf over hele verden for nationale
og internationale virksomheder, reklamebureauer og organisationer.
 
Piet er en erfaren fotograf, hvis konceptuelle fortolkninger fanger essensen og livet i hvert skud. Piet er kendt som en mester i lyssætning. Dette, kombineret med hans evne til at fokusere på detaljerne før han trykker på knappen, gør arbejdet med ham til en fornøjelse.
 
Piets store erfaring i den kreative proces, produktion og hans tekniske dygtighed gør ham i stand til at arbejde effektivt med såvel store kampagner som mindre opgaver. Han er god til at styre alle på settet og, ikke mindst vigtigt, til at involvere kunden i arbejdsprocesserne og skabe tryghed.
 
Piet er en fremragende reklamefotograf, og hans faglige dygtighed, empati og kærlighed til mennesker har gjort ham kendt og brugt på det skandinaviske marked. Hans passion er at iscenesætte virkeligheden: at opbygge et realistisk univers med kreative detaljer, som giver beskueren lyst til at søge efter flere detaljer i billedet.
 
“Mine fotografier er ofte skudt som om de var stills fra en film. Det er vigtigt, at man kan fornemme den iscenesatte virkelighed og det videre forløb, som billedet rummer. Det gi’r beskueren en følelse af at betragte det virkelige liv. Og måske en trang til at udforske det nærmere”.

Piet Photography er et veletableret firma, som gennem mere end 10 år har leveret fotografi til en lang række danske og internationale virksomheder, bureauer og organisationer.
 
Vores mission er, med kreativitet, teknisk dygtighed og et effektivt produktionsapparat,
at producere marketing materiale, der genererer positiv omtale for vores klienter.
 
Vores omdrejningspunkt er de gode og nære kunderelationer, som vi gennem flere års samarbejde har opbygget med vores kundekreds. Vi sætter os grundigt ind i kundens virksomhed, i dens målgrupper og kultur og lægger vægt på at løfte virksomhedens visuelle identitet.
 
Vores arbejde omfatter primært reklame (BtC), Corporate (BtB) og virksomhedsportrætter. Alle opgaver løses i tæt samarbejde med kunden – aftaler og budgetter bliver overholdt – uden at det går ud over kvaliteten. Kvalitet- og detaljeorientering er afgørende.
 
 
Vores kunder er mange og tæller blandt andre: MTV Mobile, Dyrberg Kern, PFA, Grundfos, Cowi Consult, PwC, TDC, Ericsson Mobile, Pandora, Elise Gug, Novartis, Radiometer, Honda, Citroen, Peugeot, Home, Carlsberg, Coca Cola, LM Wind power, Danske Bank, Pfizer, Zupa Recommended, Advice, Halbye Kaag, Kunde, Bates, Ogilvy and Mather, TBWA, DDB, Saatchi and Saatchi, Chevrolet, Ferring……